Alle har en dobbeltgjenger.

IMG_1853

Også jeg! Tenk at Julie i klassen har en bamse som er prikk lik meg. Endelig fikk jeg hilse på han. Navnet er Jørn Bjørn, og jeg har til og med vært hjemme hos han. Da kosa vi oss skikkelig.

Jeg har det fantastisk bra sammen med elevene i 3.klasse og matmor. Selv om jeg synes matmor er en smule streng. Vi får jo ikke herje riktig så mye som vi vil i klasserommet, men får lov til å danse og stå på hender og gjøre salto. Sånn av og til. Har også vært hjemme hos de fleste i løpet av høsten og fått oppleve mye rart. Det kan dere se av bildene under.

Dessuten kan jeg jo fortelle at jeg endelig er blitt døpt. Det var kanskje på tide? Det skjedde i en KRLE-time. Kristian var prest og noen av de andre elevene var faddere. Og nå holder de på å lære meg fadervåret som jeg trodde jeg kunne fra før. Men det var den gamle versjonen jeg kunne. Men nå kan jeg, ihvertfall nesten, den nye fra 2011. Kan du den?

IMG_1856

Vet dere hva jeg gjør her? Kjører Coca Cola bil.

IMG_1857

Det nærmer seg jul og jeg og Edvart Johan møtte julenissen på Fauske.

IMG_1858

Flott bil, altså.

IMG_1860

Hjemme hos Jørn Bjørn. Den saccosekken likte jeg.

IMG_1861

Her har Ole Gunnar tatt meg med på musikkøvelse.

IMG_1752

Noen av stjerne-elevene.

IMG_1771

Det er lov å stå på hodet.

IMG_1847

Julie, med meg til høyre, eller var det kanskje venstre? Ikke lett å se forskjell på meg og Jørn.

IMG_1862

Den uka Ole Gnnar hadde meg var det snø. Kan tro vi kosa oss! Fikk egen kjelke å ake på. Snille Ole Gunnar.

IMG_1863

Uæææh, dette er skummelt!

IMG_1865

Puh! Så vidt jeg klarte å klore meg fast. Det gikk fort, gitt.

 

Barnedåp, eeeh mener bamsedåp. Flott prest!

Barnedåp, eeeh mener bamsedåp. Flott prest og søte faddere!

Høstferien

Onsdag morgen sto vi tidlig opp, vi skulle ut på tur. Vi gikk fra Wictor Nicolai forbi skolen og gjennom Mortenhola. Pappaen til Wictor sa at vi skulle prøve å gå til Bjerrangen. Da vi kom til Klubbvatnet hadde vi første matpause. Der fikk jeg klatre i trær og fikk klødd ryggen min. Så gikk vi videre over fjellene helt til vi kom til Grønåsen. Vi gikk forbi Sautua og mot Lasset. Der hadde vi andre matpause og der fikk jeg kose med Collin og Carro. Deretter gikk turen videre. Vi traff nå på flere sauer, men jeg var mett etter matpausen, så jeg fanget ingen sauer. Etter en stund kom vi til noen bratte nedoverbakker. Der fura Wictor og jeg nedover på rumpa i stor fart. Så kom vi ned til en slags vei som gikk nedover til der Sol bor.. Der sto mammaen til Wictor med bilen og ventet på oss. Ellers har jeg lekt mye med guttepusen til Wictor Nicolai. Hadde en helt super høstferie og tusen takk til Wictor Nicolai som har hjulpet meg med å skrive dette.

IMG_1746

Matpause.

IMG_1747

Åååh, godt å få klødd ryggen litt.

IMG_1748

Er vi ikke fine?

IMG_1749

Full fart nedover.

I´m back again.

Long time, no see, som dem sier på utenlandsk. Men nå er jeg her igjen. Og vet dere hva? Denne høsten har jeg den glede av å få være sammen med ti sprudlende elever på 3.trinn på Halsa skole. En utsøkt fornøyelse, sier jeg bare. Gjett om de har tatt godt imot meg! Ja, det er nesten så jeg er blitt litt «lørvete» i pelsen bare etter en måned på grunn av all kosen.

Hver uke blir lærerens yndling trukket og den eleven som får litt ekstra oppmerksomhet den uka, får også lov til å bestemme over meg. Men av og til blir jeg aller nådigst lånt ut til andre i klassen. Har også vært på høstferie sammen med Wictor og det var kjempegøy. Var på en skikkelig langtur i skogen og tok mange fine bilder. Kanskje dere får se dem en gang hvis pappaen til Wictor kan være så snill og sende de til meg. Ellers trives jeg godt i klassen. Spesielt gøy synes jeg det er med stasjonsarbeid. Da kan vi holde på med flere ting i løpet av en økt og vi blir ikke så lei. Og idag var det kjempefint vær og jeg fikk være med ut og stå i mål. Redda tilogmed et straffespark. Nemlig!

IMG_1666

Bruk refleks!

IMG_1718

Stasjonsarbeid: Lesing.

IMG_1719

Stasjonsarbeid: Multiplikasjon.

IMG_1720

Stasjonsarbeid: Engelsk

IMG_1722

Stasjonsarbeid: Norsk

IMG_1725

Stasjonsarbeid: Puslespill

IMG_1731

Her tok Edvart-Johan et tøfft bilde av meg. Gjorde en skikkelig salto, altså.

IMG_1732

Wictor er en flink keepertrener.

Lat blogger.

Upps, har visst glemt helt av blogginga. Beklager, men har hatt et ganske travelt skoleår. Ikke bare-bare for et liten bjørn å hoppe direkte fra 2.trinn til 5.trinn, med et hvileår imellom. Men med flotte klassekamerater har det godt ganske greit, synes jeg. Vel har det har det vært mange prøver og sånt. Nasjonale prøver, kartleggingsprøver, kartleggeren osv. Men må man, så må man…. Heldigvis har vi også fått gjort litt morsomme ting óg. Hadde ikke det vært tilfelle så hadde jeg slutta på dagen. Synes faktisk 3 år er nok, så vi får se hva jeg gjør til neste år. Kanskje bare gå hjemme og brumme?

Nå er det iallfall ferie og det pakkes i kofferter ser jeg, så det spørs om ikke det blir en tur til varmere strøk. Er noe skuffet over sommeren her nord hittil og bekymra for at det ikke blir mye blåbær til høsten. Dere vet, bjørner og blåbær.

Her er en del bilder fra siste halvåret. Savner gjenget allerede. Supre elever som tok godt vare på meg. Tusen takk for at dere var så snille med meg. Kommer nok på besøk etterhvert.

IMG_3712

Litt jobbing med Johannes…..

IMG_3715

…. og kos med Elias.

IMG_3885

Mia, Malin og meg.

Naturfag.

Naturfag.

Hva skjer´a?

Hva skjer´a?

Å, se!

Å, se!

IMG_0203

Påskefrokost på tvers av klassetrinnene. Koselig.

IMG_0241

5. og 6. har besøk av Newton-Rune og får lage roboter.

IMG_0243

Flink, ja.

IMG_0281

Sara tester vindmølla.

IMG_0282

Full produksjon.

IMG_0288

Tobias synes det var så gøy at han laget hele 3 stykker.

IMG_0319

Klassen elsket å ta selfies. Men, hvor er jeg?

IMG_0329

På slutten av skoleåret fikk vi besøk av lille Ludvig. Mammaen hans skal overta «min» klasse til høsten.

Sånn litt av hvert….

Har altså bare hatt det så travelt i det siste. Når jeg ikke er på skolen, så er jeg på besøk hos noen av elevene. Har også vært på tur sammen med matmor og resten av nasjonalparkstyret, som forresten ble veldig glade for å se meg igjen. Vi var blant annet å besøkte Børgefjell, Fjellrevsentret i Røyrvik og Namskogan Familiepark. Da fikk jeg kjøre turbussen. Fikk meg ei ny venninne på Fjellrevsentret, Foxy, og hun ble med meg hjem og har vært på besøk i klassen. Der fortalte hun at det er veldig få fjellrever igjen i Norge. I familieparken skulle jeg besøke bjørnene, men de var gått i hi. Tenk det, ligge å sove når jeg kommer på besøk. Meget skuffende. Men fikk treffe en ny fjellrev, gaupe, elg, rein, ulv og mange flere dyr.

Nå har jeg vært hos Sara i flere dager, og her trives jeg godt.  Men hører at de andre elevene har etterlyst meg så jeg må vel komme meg på skolen igjen. Må ihvertfall på skolen før neste fredag for da kommer Ørjan på skolen. Han lærer oss å spille kornett. Det er viktig. Skrive, lese og regne kan jeg jo fra før.

IMG_0397

Sjåfør på Albinussen Buss.

IMG_0399

Masse kunnskap å hente på Fjellrevsentret.

IMG_0403

Foxy og meg.

IMG_3860

Litt glad for at det var et gjerde mellom oss.

IMG_3862

En stor ulveflokk.

IMG_0414

Gaupa.

IMG_0418

Sulten gaupe.

IMG_3865

Stabukk.

IMG_3869

Oter.

IMG_3856

Kornettøving med Chris.

IMG_3877

I sekken til Johannes.

HPIM0447

Hjemme hos Sara.