Om meg

Jeg er altså en bjørn, ikke en hvilken som helst bjørn, men Verdens beste Nalle. Faktisk! De første månedene husker jeg ikke så mye av, men er blitt fortalt at jeg er født i Sverige. Der av navnet. For dere vet vel at Nalle betyr bjørn på svensk? Jeg husker jeg lå i en kurv på IKEA i Trondheim sammen med mange andre «Naller». Da kom matmora mi (vel, matmor og matmor! Kan ikke si at hun har fòret meg så mye at det gjør noe. Går rundt og er konstant sulten) og løftet meg opp. Hun syntes jeg var så myk og god at hun klarte ikke å slippe meg. Så her er jeg!

Da skolen startet opp i fjor høst tok hun meg med til verdens beste klasse. 10 skjønne 5-6 åringer som adopterte meg på flekken. Det første halvåret var jeg bare i klasserommet og ble kjent med elevene, men i januar fant elevene ut at jeg måtte få komme hjem og besøke familiene deres. Så de tok meg hjem etter tur. Og dere kan tro jeg har fått oppleve mye! Har fått være med på turer og vært ute å lekt, stått på skateboard, kjørt traktor, spist popcorn, mmmm, ja til og med vært på NM i ski på Fauske. Kjempeartig. Jeg har en egen Nallebok, og hver gang jeg har vært hjemme hos en av de, så har de hjulpet meg med å skrive litt om hva jeg har opplevd. Jeg er ikke noe særlig flink til å skrive, men det er elevene. Noen har også tatt bilder av meg.

 At jeg nå er begynt å blogge er fordi jeg er blitt tatt hjem til matmor og det vil mange uker før jeg ser vennene mine igjen. Kommer til å kjede vettet av meg. For matmora mi er ikke noe kul. Hun finner ikke på sånne morsomme ting som vennene mine gjorde, derfor tenker jeg at jeg må blogge for å få tiden til å gå.